Rólunk

CHICK BOX a hely, ami segít abban, hogy kihozd külsődből a maximumot tetőtől talpig.

Szolgáltatásinkat nyújtó dolgozóink mind törekszenek arra, hogy valami különlegeset tegyenek a munkájukhoz.

Mert a vendég azaz TE vagy a legfontosabb!

Vendégeink írták

Tök jól érzem magam nálatok (vissza-fiatalodom), és Te nagyon aranyos vagy. A személyiséged teljesen átsüt, és mindenki kap belőle, amikor ott van. Jó kedvet sugárzol és ez nagyon fontos. Sosem láttam, hogy a problémáid - amik egész biztos neked is vannak- legyűrtek volna, vagy a hangulatodra rányomták volna a bélyegét.
A haj a miket csinálsz tök jók, és közben elviseled a mi ,-vendégek- nyafijait, agymenéseit, és ráadásul pont olyat csinálsz amilyet mi szeretnénk.
Szerintem a legfontosabb tulajdonságod, hogy nem vagy féltékeny a vendégeidre, és pont ezért tudsz olyan frizkót csinálni, ami jól áll a vendégnek.
Szeretnélek barátnőnek is!

Szilvi és Bea

Köszönöm Neked, hogy a hajam, se nem zöld, se nem sárga, hanem gyönyörű szőke zuhatag. Köszönöm még azt is, hogy ilyen rugalmasan kezeled az időbeosztásod, ha rólam van szó, mert hát tudom… nem vagyok egyszerű vendég, szóval, köszi mindent!

Niki Belucci

Tisztelt látogató! Bátran ajánlom mindenkinek Detty fodrászatát, aki kedveli az igényes és profi munkát. Próbáld ki nem fogsz csalódni, én évek óta a szívembe zártam.

Kustáncszi Lia