Kedves La Mome kártyatulajdonos mamik!

Ez az ikon azért jött létre hogy a "nyűgös" hétköznapjaitokat feldobjuk kicsit.Tudjuk hogy a szépség belülről fakad de jóleső érzés kívülről is támogatni.Mind kelünk úgy ha éppen nyugodt is volt az éjszakánk hogy uuuuh hogy nézek ki és kb úgy érezzük az arcunk a térdünkig csúszott. mamiként munka mellett heti 2 szer biztosan így kelek én is.Szeretnénk ha ti mamik nők is lehetnétek és vonzó feleség is az anyaság mellett így arra gondoltunk készítünk nektek pár beauty csomagot amit az ÉN időmben használhattok és nálunk szépülnétek relaxálnátok kicsit az otthon zűrzavarjától mert kell szükség az ÉN időmre.Mamiként én is tudom hogy 1-1 apróság sokkal jobban feldobja a napom hisz anyaként ami régen természetes volt az ma már kincsnek számít. Összeválogattunk nektek pár csomagot válogassatok kedvetekre.A csomagokon alkalmanként változtatunk természetesen az igényeiteknek megfelelően ezért arra kérlek titeket ha van kérés óhaj sóhaj jellezétek a info@chickbox.hu emílen. a csomagok 20% kedvezménnyel kerültek fel nektek az árlistánkoz képest.


Kellemes mazsolázást kívánok a csajdobozból!

Sas Detty
 • 1. thermage kezelés 6 alkalom pocakra 28.800.-
 • 2. thermage kezelés combra 6 alkalom 28.800.- ( első vagy hátsó comb rész)
 • 3. nappali smink- szárítás 8000.-
 • 4. nappali smink -vágás 9500.-
 • 5. alkalmi smink alkalmi frizura 11000.-
 • 6. szempilla festés szemöldök szedés -vágás szárítás 6900.-
 • 7. szempilla festés szemöldök szedés arc masszázs (amely tartalmaz radírt hatóanyagos krémet hidratálást) szárítás 7800.-
 • 8. szempilla festés szemöldök szedés hyaluronos arc masszázs szárítás 9400.-
 • 9. szempilla festés szemöldök szedés arcmasszázs vágás szárítás 9300.-
 • 10.szempilla festés szemöldök szedés hyaluronos arc masszázs vágás szárítás 10.900.-
 • 11.manikűr pedikűr vágás 10.600.-
 • 12.manikűr pedikűr géllakk vágás 13.300.-

Készítsd magad csomag

15.000.-

A készítsd magad csomag lényege hogy 5-6 fős csoportokban tanítunk meg titeket hogyan sminkelj hogy készítsd el magadnak a frizurád. Berkes Babett sminkesünk az általad otthon használt termékeidet átnézni tanácsot ad mit vegyél ami megfelelő a bőrtípusodnak arc tónusodnak és persze a pénztárcádnak mind sminkben mind ápolásban és megtanítja hogyan sminkeld ki magad akár egyszerű nappali sminket kell készítened akár alkalmit. fodrászatban szintén megbeszéljük milyen típusú a hajad milyen ápolást igényel termék tanácsadás milyen frizurák állnak jól és mindezt az otthoni eszözeiddel termékeiddel hogyan tudod elkészíteni.

Nioxin termékekből 10% kedvezményt tudunk biztosítani illetve van lehetőség kamerás hajvizsgálatra amely ingyenes termékvásárlás esetén. A nioxin termékekről bővebben info telefonon vagy próbáljátok ki az appünket a facebookon

Imádok idejárni mert mindig jó a hangulat

"Imádok idejárni mert mindig jó a hangulat ,de ha éppen "kis manómmal" megyek akkor a legcukibb fogadtatás vár rá is!!!.Közel fél év alatt egészségessé varázsolták a töredezett megviselt hajam ezért bátran ajánlom mindenkinek.ha kell fotó facről tudunk pattintani úgyis reklámoz minket:)ha gondolod kérek még vélemyényt szimpla mamitól is aki tag és már volt nálunk"


Som Balogh Edina

Körülbelül fél éve járok Dettyékhez szépülni.

"Szeretem, hogy mindig azt kapom amit kérek. Azt a hajszín azt a formát amire vágyom. Mindig nagyon vigyáznak, hogy tényleg csak annyit vágjanak amennyit muszáj mert növesztem a hajam. A tartós hajegyenesítés itt valóban tartós! és igényes munka. A Csajok mindig lazák és kedvesek nem kellett feszengenem az első alkalommal sem. :) Mindig kikapcsolódás ott lenni."


Sulyok Bernadett